大家好阿!! 我係GG仔

上一篇主題 下一篇主題 向下

大家好阿!! 我係GG仔

發表  ||~SwEeT~|| GaRzY@@ 于 周六 9月 06, 2008 12:06 am

我係Garry 你地可以叫我 GG仔

全名係 ||~SwEeT~|| G_G GaRrY

Very Happy ^.^ 大家認識下我la 我要多點同你地講野.. 我msn:fu_orz_orz1995@hotmail.com lol!

afro lol! Garry[GG仔]上 =]

||~SwEeT~|| GaRzY@@ 在 周二 9月 09, 2008 12:34 pm 作了第 1 次修改 (原因 : 因為想多d人認識我囉)

||~SwEeT~|| GaRzY@@

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-28
年齡 : 21

||~SwEeT~||
exp exp:
300/300  (300/300)

檢視會員個人資料

回頂端 向下

hi~ 睇睇我= =

發表  ||~SwEeT~|| GaRzY@@ 于 周二 9月 09, 2008 12:39 pm

有冇人認同我係cheat ?

我真係狂練 awp 個死人tommy 話我cheat..!!

唔該回一回丫 ....呵呵 Very Happy lol!

希望baby都唔會話我cheat- .-"

||~SwEeT~|| GaRzY@@ 在 周五 9月 19, 2008 11:46 pm 作了第 1 次修改

||~SwEeT~|| GaRzY@@

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-08-28
年齡 : 21

||~SwEeT~||
exp exp:
300/300  (300/300)

檢視會員個人資料

回頂端 向下

回復: 大家好阿!! 我係GG仔

發表  隆仔 于 周二 9月 09, 2008 5:19 pm

||~SwEeT~|| GaRzY@@ 寫到:我係Garry 你地可以叫我 GG仔

全名係 ||~SwEeT~|| G_G GaRrY

Very Happy ^.^ 大家認識下我la 我要多點同你地講野.. 我msn:fu_orz_orz1995@hotmail.com lol!

afro lol! Garry[GG仔]上 =]

HI HI baby

隆仔
Admin

文章數 : 19
注冊日期 : 2008-08-24
年齡 : 25

檢視會員個人資料 http://cs-sweet.forum888.net

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章